Suksess med Gråtass på Haugarplassen

Fest på gården het sommerens turnéforestilling for Gråtassgjengen. Med et publikumsantall på 850 personer på to forestillinger må man si at dette var suksess.

Sommerens turnéforestilling for Gråtassgjengen, Fest på gården, handlet om en ulykkelig Goggen som ikke hadde noen kone. Det hadde han nemlig lest i blader og sett på TV at en måtte ha, særlig hvis en var bonde. Skraphandlerne fikk jo snusen i dette, og så var forviklingene i gang. Det var som vanlig Gråtass som til slutt reddet situasjonen.

I samarbeide med NAMA sto Høyjord Ungdomslag bak de to forestillingene med Gråtass på bygdas idylliske festplass. Felles for begge forestillinger var det pene været, og at publikummere i alle aldere smilte om kapp med sola, og mange spente barnefjes satt som trollbundet og så mot scenen da forestillingen tok til. Når selveste Gråtass og Goggen kom kjørende inn på scenen var dagen fullbrakt for det yngste publikummet.

På den første forestillingen, 24. juli, fant rundt 350 publikummere veien til Høyjord. Tønsberg Blad var til stede, og presenterte forestillingen i tekst og bilder over en helside i papirutgaven dagen etter, og fulgte også opp med en artikkel på nettsiden.

Se også ungdomslagets bilder fra den forestillingen.

Søndag 8. august var det klart for en ny forestilling, og med 500 publikummere til stede, må dette betegnes som en suksess. På denne forestillingen var det Sandefjords Blad som tok turen, som også resulterte i reportasje i både papiravisen og i nettutgaven.

Liker du denne artiklen?

Del på Facebook
Del på Twitter