Pubfest med Torgeir & Kjendisene

Torgeir & KjendiseneLørdag 12. oktober kommer Torgeir & Kjendisene til Høyjord og Haugar Ungdomslokale.

Åpent fra klokken. 20.00 til klokken 01.30. Salg av vått og tørt til fornuftige priser. Renates Himlagde tar seg av matserveringen.

Det koster 200 kroner og komme inn, og billetter selges ved inngangen.
Aldersgrensen er atten år, og du må vise legitimasjon hvis vi er i tvil om alderen din.
Følg arrangementet på Facebook

Torgeir & Kjendisene besøkte oss på Haugarplassen i august, og flere har ønsket dem tilbake – og nå er de altså på plass igjen. Men denne gangen inne på Haugar. Vi tror på fullt hus, stormende jubel, hæla i taket og tenna i tapeten  når disse gla’gutta fra Moss inntar scenen.

Du har kanskje hørt den om hoppdommeren som ble spurt hvor mange år han hadde holdt på, og svarte: 18, 18 og et halvt, 20 år. Og like lenge har TORGEIR & KJENDISENE underholdt rundt om på norske scener, til 20 i stil og jammen har de ikke satt noen bakkerekorder også!

En gang holdt de 9 konserter på forskjellige steder i 1 by på 12 timer. Eller den sommerturneen hvor de spilte 31 dager av 31 mulige i juli! Sånn blir man nesten legendarisk av, og så er da heller ikke TORGEIR & KJENDISENE et band som alle andre. Torgeir Hansen kombinerer humor, humør og spilleglede, og sammen med sine 3 kollegaer – Per, Kenneth og Håkon – musikalitet av høy klasse.

Dette har gitt bandet trofaste tilhengere som reiser med og synger med nær sagt over hele landet. 11 CD-plater har det også blitt og en rekke radiohits, samt noen som av tekstmessige hensyn ble for sterke for sarte, norske radioører.

Turneen, som TORGEIR & KJENDISENE la ut på for over 20 år siden, går altså videre. Ta gjerne en tur innom nå når de nå spiller på Haugar. Dette er folkelig underholdning på folkets egne premisser.

Hvis det er slik at en god latter forlenger livet, så har Torgeir & Kjendisene reddet flere liv i løpet av sin lange karriere enn de fleste leger, for bedre underholdning enn en kveld med disse Mossegutta skal en lete lenge etter.

Humor, humør, allsang, friske kommentarer og musikalitet er stikkord som passer. Etter langt over 2000 konserter, 11 CD-utgivelser og en rekke fulltreffere på Norsktoppen, er det på`n igjen med en ny runde gledesspredning i jubileumsåret 2013.

Torgeir & Kjendisene kommer alltid med noe nytt og planene er mange. Nå er det likevel slik at der flere moderne artister har holdbarhet på linje med en melkekartong, er disse gutta like aktuelle etter 20 år – uansett!! For god underholdning går aldri av moten, og nettopp derfor er en kveld med Torgeir og Kjendisene aldri bortkastet.

Historien om bandet begynner i 1993 med albumet ”PUBLIV” og en ”flying start” med 1. plass på Norsktoppen med ” Vi tar det som det kommer”. Siden den gang har låter som ” Harry, Harry”, ”Fotløs”, ”Mitt skip er lastet med god humør”, ”Jippi jai, jai, jippi”, ”Kyss meg bak” og flere toppet lister landet over og sørget for den store stemningen på fest etter fest.

Det er en pigg og, tro det eller ei, spillesugen gjeng som tar fatt på jubileumsåret!

TORGEIR & KJENDISENE ER:

Torgeir Hansen – vokal og gitar
Per Kværner – gitar og vokal
Kenneth Jensen – bass og vokal
Håkon Aasheim – trommer og vokal

 

Liker du denne artiklen?

Del på Facebook
Del på Twitter